Vacature Kickboksbegeleider/trainer (m/v) voor kinderen in de leeftijd 8 tot 18 jaar

Deel dit bericht op social media?

Heb jij enige jaren ervaring met kickboksen en lij kt het jou leuk om jouw ervaringen over te brengen op kinderen/jeugd. Dan ligt hier bij Fight Gym Weert een mooie uitdaging voor je klaar.

Als jij een goed voorbeeld wilt zijn voor de groep, de juiste mentaliteit hebt maar nog geen tot weinig ervaring hebt in les geven, komt dat door de juiste begeleiding helemaal goed. Je kunt dan samen met hoofdtrainer Antonio les gaan geven op de maandag- en woensdagavond. Hij zal je begeleiden daar waar nodig is.

Aangezien Antonio 3 ploegendienst werkt, wordt er wel 1 keer in de 3 weken verwacht dat je op trainingsavonden 2 uur alleen les gaat geven (1 uur beginners en 1 uur gevorderden). Ook hier wordt je van tevoren goed in begeleid (als het nodig is).

Ben je 20 jaar of ouder? Heb je hier goed over nagedacht en ook nog tijd in je agenda voor de leuke kans?

Laat dan je interesse horen door te bellen met Antonio.

Op maandag zijn de lessen voor de beginners van 18.00-19.00 uur, de gevorderden van 19.00-20.00 uur. Op woensdag zijn de beginners van 17.30-18.30 en de gevorderden van 18.30-19.30 in Sporthal aan de Bron in Weert.

Ook ervaren trainers met en zonder papieren mogen altijd reageren. Er is altijd tijd en ruimte om te overleggen en afspraken te maken. Als na verloop van tijd beide partijen tevreden zijn is en je hebt nog niet het trainerscertificaat, is er de mogelijkheid om een cursus kickbokstrainer te volgen en het certificaat te halen.

Fight Gym Weert zal dan ook kijken wat ze hierin kunnen betekenen. Kijk ook eens op onze website www.fightgymweert.nl voor meer informatie

Hebben wij je interesse gewekt?

Wacht niet en pak de telefoon en bel Antonio op 06- 33 91 29 37, hij zal je zo snel mogelijk te woord staan.

Meer updates