GEDIPLOMEERD INSTRUCTEUR

Ik ben Antonio Laurino, 44 jaar oud en meer dan 20 jaar bezig met Thai/kickboksen. Ik bezit de nodige wedstrijd ervaring, heb bij verschillende gyms getraind en les gegeven.

Ook heb ik voldoende ervaring met lesgeven aan volwassenen, wedstrijd vechters en jeugd. In april 2018 heb ik via UFW van Sem Schilt mijn certificaten gehaald.

Ik blijf altijd aan mezelf werken en bezoek hierdoor geregeld seminars van bekende kickboks legendes zoals Sem Schilt, Ernesto Hoost en Nieky Holzken maar mijn grootste drive is om de jeugd te motiveren om meer te bewegen en ze van de straat te houden.

Heb je vragen? Bel me gerust op 0633912937

NEEM CONTACT OP

Je mag me ook bellen op 0633912937 of direct mailen via info@fightgymweert.nl.

Uitschrijven is mogelijk via een uitschrijvingsformulier welke is voorzien van een handtekening. Vraag dit formulier aan bij je trainer. Bij opzegging wordt er nog 1 maand doorbetaald voor dat de contributie wordt beëindigd.