Informatie Omtrent Rondreis Thailand, Vietnam, Cambodja en Laos.

Deel dit bericht op social media?

Op 13 februari ga ik met mijn grote rugzak weer zes weken op rondreis door Azië. Daar zullen Thailand, Vietnam, Cambodja en Laos allemaal aan bod komen. Mijn doel is om nog een keer voor de sport alles te geven.

Daarna zal ik alleen nog maar les geven en natuurlijk ook flink mee trainen als de situatie het toelaat. Want het blijft lekker zolang het nog kan. Ik zal mijn ervaringen delen met iedereen die er oor naar heeft. Natuurlijk begin ik bij de jeugd die je nog vormen kan. Ik zal tijdens mijn rondreis vele trainingssessies bijwonen op verschillende plekken in Thailand, maar ook op plekken in Cambodja.

Ook zal ik Thailand 10 dagen het klooster in verdwijnen om mezelf volledig te resetten doormiddel van meditatie. Hier zal ik mijn mind en ademhaling gaan trainen. Verder zullen er ook vele mooie plekken en eilandjes bezocht worden. Het zal een hele intensieve rondreis worden waar genieten bovenaan aan mijn lijstje staat. Ik zal van deze rondreis een dagboek en beeld materiaal bijhouden wat natuurlijk geen overbodige luxe zal zijn. Ik noem deze rondreis zelf Mission Impossible en ik ben er klaar voor. Osu.

Meer updates