Tiger Muay Thai MMA Phuket

Deel dit bericht op social media?

Ik moest me planning weer veranderen omdat ik een week klooster in ging om te mediteren van 5 Maart tot en met 12 Maart en dit dus gereserveerd had. Dus kon maar 2 dagen in Phuket verblijven om te trainen. Ik vond dit geen ramp want toen ik bij de receptie kwam was al duidelijk dat het een grote sportschool was en je in beginnersklasse moest beginnen.

Dat is geen probleem maar iemand die een maand gaat trainen die komt sneller op een hoger niveau dan iemand die paar dagen komt trainen. Dus draait het om geld. Maar voor 2 dagen trainen maak ik me niet druk. Ik werd bij receptie opgehaald toen ik daar alles geregeld had en werd naar beginnersgroep gebracht. Ik moest voor mezelf eerst warming up doen. Ze stonden met 3 trainers bij elkaar en waren mij aan bekijken vanwege me rug, omdat ik me hesje uit gedaan had. Word anders toch drijfnat. Na 10 minuten rondjes lopen ging ik voor mezelf rekken en strekken. Toen kwam degene die mij ging trainen met pads. Ik moest dus stoot en traptechnieken doen met knieën en ellebogen.

Hij wilde testen wat ik in huis had. Maar uit respect doe je rustig en kom je niet om je te bewijzen of wat dan ook. Sowieso moet je afwachten en aan elkaar wennen. Dus alles ging op 60% Toen het even rustpauze was kwamen de andere 2 zich ook voorstellen en zeiden mooie tattoo op je rug van Milan. Een van hen pakte jasje van Liverpool en zei dat is mijn club. Ik zei ik zat in 2005 in Istanbul tussen de Engelsen in me eentje. Toen was het me beurt op de pads en trainer vroeg kan jij harder stoten en trappen? Ik denk waarom vraagt hij dat en denk geen probleem. Dus linkse directe en rechtse directe, linkse elleboog en rechtse middentrap.

Die rechtse middentrap draaide ik goed in en ging hard. De Thai die net zo oud was maar wel een flink stuk kleiner viel met pads op de de grond. Ik denk wat is dat. De andere 2 waren aan lachen en toen ik dat zag kon ik me ook niet inhouden en tilde hem op. Ik vroeg was dat hard genoeg? Hij was onder de indruk net als die andere twee. Daarna volgden nog 8 rondes van 3 a 4 minuten op pads en die gingen lekker intensief. Vooral letten op balans en goed mijn knieën inzetten en bij trappen juiste houding. Was goed leeg en toen nog 4 rondes op bokszak en wat oefeningen. Volgende dag soortgelijke training en klaar voor volgende uitdaging.

Meer updates