Chinnarach Gym Koh Phangan

Deel dit bericht op social media?

Op het eiland Koh Phangan was het niet zo druk als op het eiland Koh Samui. Op Koh Phangan was meer te doen en eiland is ook mooier. Vandaar dat ik een week van 24 Feb.tot en met 2 Maart bij Chinnarach Gym Koh Phangan gebleven ben. Chinnarach Gym was van 2 voudig wereldkampioen Mister Suchin. Hij is een rustige man en jaar jonger dan mij en geeft iedereen het gevoel die daar traint dat we een familie zijn want hun zijn goed voor iedereen.

De trainingen zijn leerzaam en vooral de technieken van het traditionele Muay Thai worden hier uitvoerig geleerd. Ook focus, ademhaling en balans word hier aandacht aan gegeven ondanks gebrekkig Engels spreken. Want de beste trainers in Thailand spreken geen woord Engels.Mister Suchin en zijn vrouw en familieleden wonen bij de Gym. Ik had een primitief leuk bamboohutje bij hun. Het was een familie daar en we gingen met een bepaald groepje ook buiten de trainingen met elkaar om. Nu nog steeds contact met elkaar. De personal trainingen van Mister Suchin heb ik natuurlijk het meeste van opgestoken wat ook begrijpelijk is.

Met name ellebogen en clinchen genoeg getraind en ook balans tijdens het trappen.Hij zou in julli 2020 ook een tour gaan maken door Engeland, Duitsland en Nederland. Hij zou dan Seminars geven en vroeg mij om in Nederland erbij te zijn. Ik zeg wil ik wel. Maar nu met omstandigheden Corona over de wereld denk ik dat het niet door zal gaan in Juli. Het is afwachten hoe alles straks weer zal zijn

Meer updates